Photo Art

Art Photographer · Digital creator · Web Designer: Charis Psomiadis


PROJECT


WHITE BLACK




GALLERIES

Post Page Advertisement [Top]


St. Patrick’s Day 2024 ATHENS

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ή Paddy's Day, γιορτάζεται στις 17 Μαρτίου και είναι ένα must για όλους τους Ιρλανδούς.

Η 17η Μαρτίου αναφέρεται στην επέτειο του θανάτου του Αγίου Πατρίκιου το έτος 461. Ο Άγιος Πατρίκιος, που θεωρείται μέχρι σήμερα προστάτης της Ιρλανδίας, γεννήθηκε τον τέταρτο αιώνα στη Μεγάλη Βρετανία.

Την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patricks Day) γιορτάζουν,17 Μαρτίου, οι απανταχού Ιρλανδοί που θα ξεχυθούν στους δρόμους ντυμένοι στα πράσινα, θα μαγειρέψουν τοπικά φαγητά και θα καταναλώσουν άφθονη μπύρα.

Κάθε 17 Μαρτίου, Ιρλανδοί από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Το πράσινο να είναι έξω και η μπύρα  ρέει.


Στην Αθήνα οι Πράσινοι Ιρλανδοί με το τριφύλλι βρέθηκαν στο En Aithria, All-Day Cafe Bar Restaurant

Το En Aithria, All-Day Cafe Bar Restaurant στο Μοναστηράκι (Άστιγγος 13). Η έμπειρη ομάδα του Εν Αιθρία Athens, υποδέχτηκε τους Ιρλανδούς και όλον τον κόσμο που γιόρτασε μαζί τους την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Το En Aithria στο εσωτερικό χώρο του, με το μοναδικό design που χαρακτηρίζεται από τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι δημιούργησε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τους επισκέπτες του. Ο τρόπος λειτουργίας του, η κουζίνα και τα ποτά που πρόσφερε στους Ιρλανδούς, θυμίζανε αντίστοιχες σύγχρονες παμπ της Ιρλανδίας. Διοργανώσε ένα πετυχημένο Live Mousic Event.

Ο Άγιος Πατρίκιος Ιρλανδίας θεωρείται άγιος από την Ορθόδοξη, την Καθολική, τη Λουθηρανική και την Αγγλικανική εκκλησία, ενώ η μνήμη του γιορτάζεται στις 17 Μαρτίου, όπου ιδιαίτερα στην Ιρλανδία πραγματοποιούνται πάνδημες και μεγαλοπρεπείς τελετές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και την περιήγηση σας στο blog μου.
Thank you very much for visiting and browsing my blog.

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by PSOMIADIS WD & DM